hr officer
ASAP Turnhout
Turnhout, Antwerpen, BE
13 dagen geleden
source : Jobat
 • Onze klant te Herentals is op zoek naar een nieuw HR-payroll officer om hun HR-team te versterken. Je komt terecht in een hecht team van drie collega'
 • s. Als echte musketiers pakken jullie het hr-beleid aan.

  Je wordt het aanspreekpunt zijn voor de loonadministratie en allerhande vragen van de medewerkers. Je grootste bijdrage is dat je de eindverantwoordelijkheid van de lonen (ongeveer 450 mensen) draagt.

  Volgende taken neem je voor je rekening :

  Je brengt rapporteringen naar directie. Jij bent de kartrekker van bepaalde projecten zoals overschakeling van Payroll naar E-

  blox, installeren protime, sociaal secretariaat,...

  Kortom je zorgt voor een actieve rol in beheer en opvolging van allerhande personeelsadministratie. Hier hoort ook bij : controle tijdsregistratie : ziekte en andere afwezigheden.

  Voor de gezochte payroll officer is het belangrijk dat die een goed overzicht kan behouden van de lopende projecten; Ben jij iemand die alles van naaldje tot draadje goed opvolgt en vlot linken legt, dan zoeken we jou.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier