Medewerk(st)er Onthaal en Opnameplanning
AZ Sint-Maria
Halle, BE
12 dagen geleden
source : Zorgjobs.be

Functie

Deze functie omvat 2 belangrijke pijlers : Enerzijds maak je deel uit van het team onthaal : Hierbij sta je in voor een vriendelijk en servicegericht onthaal van patiënten en bezoekers, zowel persoonlijk als telefonisch Je geeft praktische accurate informatie op een duidelijke wijze Je staat i...

Aanbod

Wij bieden jou een voltijds contract van onbepaalde duur.

Jouw salaris wordt aangevuld met een pakket aan extra legale voordelen zoals : 25 dagen vakantie, ruime interne en externe bijscholingsmogelijkheden, gratis hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bedrijfsrestaurant, gratis parking, vlotte bereikbaarheid van ons ziekenhuis en tal van andere voordelen en kortingen.

Je zal werken binnen een dynamische en inspirerende omgeving met een eigentijdse infrastructuur en up-to-date uitrusting.

Je zal een opleidingstraject kunnen doorlopen om je voldoende klaar te stomen voor deze functie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier