Machinesteller
Recrewtment
Puurs, Antwerp, BE
14 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is met meer dan 50 jaar ervaring marktleider als het gaat om kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de presentatie van geprinte documenten en foto's.

Hun producten worden verkocht in meer dan 120 landen. Wat zijn je taken als machinesteller? Als machinesteller doe je omstellingen aan heel specifieke productiemachines voor papierproductie, bij het veranderen van formaat of product Daarnaast verleen je bijstand aan de operatoren tijden de productie Doordat je snel en efficiënt kan optreden zorg je als machinesteller voor een verbeterde productie output en kwaliteit, waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft Tot slot werk je als machinesteller nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken Wat verwachten wij van een machinesteller?

Je bent iemand die nadenkt over de werking van machines : hoe kan ik de machines zo optimaal mogelijk instellen om zo veel mogelijk te kunnen produceren met zo weinig mogelijk afval Nauwkeurig en accuraat werken kan hier natuurlijk niet ontbreken Als machinesteller heb je een hands-

on mentaliteit en kan je ook worden ingezet om mee de machines te bedienen Op korte termijn veel info kunnen opnemen en verwerken in voor jou geen probleem Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal Wat kan je van ons verwachten als machinesteller?

 • Uiteraard ga je aan de slag in een uiterst boeiende job binnen een internationale omgeving; Je komt terecht in een dynamische en innovatieve bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een open en collegiale werksfeer;
 • Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooi salarispakket : correcte verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,.

 • Als machinesteller werk je van maandag tem vrijdag met daguren. Op vrijdag heb je zelfs iets vroeger gedaan met werken!
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier