HR medewerker werving&selectie
Accent
Wommelgem, BE
6 dagen geleden

Onze klant is de grootste speler op deBelgische DIY markt. Met meer dan 150 winkels verspreid over heelhet land en 2300 enthousiaste medewerkers zijn ze een begripgeworden in de doe-het-zelf sector.

Naast de reguliere verkoop viahun winkels verkopen ze ook viae-commerce.

Functiebeschrijving

AlsHR Medewerker Werving & Selectie sta je in voor deadministratieve opvolging van de rekrutering voor onze filialen engeef je ook ondersteuning bij de rekrutering voor het hoofdkantoor.

Dit houdt in dat je de vacatures tijdig en correct publiceert deopvolging doet van de kandidaten en de vacature nadien op eencorrecte manier terug afsluit.

Je volgt ook de prestaties op van deuitzendkrachten controleert de facturen en bent verantwoordelijkvoor klassement en administratie.

Voor deze functie sta je in nauwcontact met interne stakeholders (zoals WinkelverantwoordelijkenRegiomanagers?) en de uitzendkantoren zowel telefonisch als permail.

Functie-eisen

 • Jebeschikt bij voorkeur over een Bachelor of Masterdiploma richtingHR of Psychologie. Je hebt al een eerste ervaring in rekruteringervaring in het actief searchen van kandidaten via Social Media ismooi meegenomen.
 • Als schoolverlater met de juiste attitude ben jeook welkom!

 • Je werkt vlot met MS Office.Ervaring met een ATS-systeem (vb. CVWarehouse) is een sterke troef!
 • Aangezien onze filialen zich zowel inVlaanderen als Walloni bevinden kan je je naast het Nederlands ookzeer goed uitdrukken in het Frans (mondeling en schriftelijk).
 • Administratief werk geeft jou eveneens veelvoldoening. Je durft zaken kritisch te bekijken en in vraag testellen werkt graag zelfstandig en weet ook in drukke periode goedprioriteiten te stellen.
 • Het communicatieveaspect van de job geeft je energie maar administratief werk kan jeeveneens enorm veel voldoening geven.
 • Samenstaan we sterker dus we verwachten van jou de nodige teamspirit. Jevoelt je goed binnen de DIY-sector want zelf ben je echt een?Doener'.
 • Je bent op korte termijnbeschikbaar.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Alstrotse Belgische werkgever die aan de top staat van de DIY-sectorbieden we jou een erg stabiele werkomgeving. We zijn een financieelgezonde organisatie in volle expansie met een no-nonsens cultuurwaar teamwerk persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

  Naast een marktconform salaris bieden wij je een mooi pakketextralegale voordelen aan met een flexibele vakantieregeling.

  Natuurlijk is er een op maat gemaakt opleidingstrajectvoorzien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier