Teamleader Hoses & Hydraulics
Eriks
Asse, Belgium
4 dagen geleden
source : Experteer

ERIKS () is een vooruitstrevende en flexibele kennispartner voor de industrie en dit voor het meest uitgebreide assortiment technische componenten : aandrijftechniek, dichtingen, afsluiters en instrumentatie, slangen, gereedschappen, hef- en hijsmateriaal, kunststoffen, rubbertechnologie, kunststof leidingsystemen, werkplaatsinrichting, veiligheids- en onderhoudsproducten.

Een doorgedreven kennis van de markt, van producten, van toepassingen, van veredelingstechnieken en van logistieke en administratieve concepten vormen de basis van elke samenwerking met onze klanten.

Deze totaalaanpak maakt van ERIKS een betrouwbare en gerespecteerde partner in alle industriële sectoren.Locatie : AsseJe functieAls Teamleader Internal Sales voor de Business Unit Hoses & Hydraulics geef je leiding aan 7 medewerkers.

Je rapporteert aan de Manager Internal Sales.Samen met jouw team garandeer je maximale resultaten door het sturen en het optimaliseren van het interne verkoopproces (opportuniteiten en knelpunten) en het optimaal inzetten van de competenties binnen jouw team met als doel een optimale klantentevredenheid en toename van de business.

Taakomschrijving : Vanuit jouw commerciële skills zorg je samen met je team voor een vlotte verwerking en opvolging van aanvragen, offertes en eventuele klachtenbehandeling.

Je houdt hierbij ook rekening met de techniciteit van de vragen en de skills van je team en staat in voor de capaciteitsplanning op de afdeling.

Je focus ligt op het optimaliseren van de werking van het Internal Sales team en het garanderen van maximale klantenservice.

Daarnaast focus je ook op het zeer gericht identificeren van groei-opportuniteiten voor de Business Unit.Je analyseert de resultaten en coördineert het interne proces voor de volledige afdeling.

Je weet eenieder te enthousiasmeren en te ontwikkelen op basis van jouw leidinggevende en coachende capaciteiten (opleidingstraject, evaluatiegesprekken, behalen van doelstellingen).

Je staat in contact met de andere business units en ondersteunende afdelingen en zorgt voor een vlotte samenwerking.Je kennis en vaardighedenJe hebt een Bachelor of Master diploma in een technische of commerciële richting of je hebt reeds een soortgelijke functie uitgeoefend bij een industriële speler.

Je hebt 2-5 jaar succesvolle ervaring in het aansturen van een team.Je bent een sterke coach die door zijn manier van leidinggeven ieders talenten maximaal weet te identificeren, in te zetten en weet te ontwikkelen.

Je bent analytisch sterk, daadkrachtig en hebt een groot empathisch vermogen.Je hebt de nodige commerciële flair en gaat procesmatig en coördinerend te werk om de nodige structuur en verbeteringen te brengen in bestaande procedures.

Nederlands is een vereiste, Frans en Engels een sterke plusOns aanbodEen afwisselende en inspirerende baan in een team bij een innovatieve multinational met een informele sfeer.

Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen, biedt Eriks nv, als onderdeel van de Eriks-groep een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak vooropstaat.

ERIKS is een ambitieuze, sterk groeiende groep met een open werksfeer en een sterke teamgeest.Full time

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier