Stageaanvraag
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
20 uur geleden

STAGEAANVRAAG

Omwille van de Covid19-maatregelen zijn er op dit moment helaas geen stagemogelijkheden.

Bellewaerde maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de grootste groepen van ééndagsattractieparken in Europa.

Bellewaerde, gelegen te Ieper, onderscheidt zich van de andere parken door zijn unieke natuurlijke omgeving en prachtig dierenpark.

Heb je interesse om in ons park stage te lopen? Dien via deze weg je stage-aanvraag in en wie weet hebben wij een stageplaats voor je vrij.

Je stage-aanvraag wordt doorgegeven aan de dienst waarvoor je een aanvraag doet. Indien er mogelijkheden zijn, zullen zij je zo snel mogelijk contacteren.

Als je geen antwoord ontvangt binnen de maand, betekent dit dat wij je momenteel jammergenoeg geen stageplaats kunnen aanbieden.

Voor sollicitaties als dierenverzorger voor schooljaar 2020- 2021, gelieve te reageren op die specifieke stage-aanvraag.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier