Begeleiders voor themadagen gezocht
Fun voor Kids vzw
2600 Antwerpen
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Fun voor Kids' is een organisatie die tijdens alle schoolvakanties activiteiten organiseert voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar en dit op verschillende locaties in het Antwerpse.

Al 10 jaar lang willen wij niet zomaar 'opvang' voorzien. We proberen steeds een gevarieerd en supertof programma uit te werken, aangepast aan elke leeftijd en telkens onder begeleiding van ervaren enthousiaste monitoren.

Het gaat hier tenslotte om de vakantie-opvang van een kind en daarvoor is enkel het beste goed genoeg!

Job description

Tijdens de herfstvakantie organiseert Fun voor Kids vzw themadagen op locatie Wilrijk voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een leuke dag in een bepaald thema ter plaatse.

Om de kinderen te begeleiden tijdens deze themadagen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog enthousiaste monitoren.

Searched Profile

Je bent een enthousiaste persoon met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en volgt een pedagogische opleiding (leerkrachten lager / kleuteronderwijs, regenten / licentiaten L.

O. en studenten orthopedagogie / onderwijs).

We offer

We bieden onze monitoren een correct contract met een leuke vergoeding! Deze vergoeding wordt per week gerekend en kan je nog verhogen door voor- en / of nabewaking te doen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier