Sales Advisor IT
Accent
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Je zorgt voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties in de GSM- en IT markt en je signaleert lacunes in het gamma.

Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten.

Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega’s. Jouw profiel Je hebt bij voorkeur ervaring in de verkoop (telecomshop, electrowinkel, ) en minstens een passie voor ons aanbod.

Je bent inventief en helpt graag mensen beslissen over soms toch wel heel belangrijke aankopen : je hebt dus een luisterend oor en weet probleemstellingen of vragen overtuigend te vertalen in gepaste oplossingen.

Je bent een flexibele, stressbestendige en enthousiaste teamplayer die bereid is tot zaterdagwerk. Dankzij je verantwoordelijkheidszin kun je zowel in team als autonoom uitstekend functioneren.

Wij bieden jou Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.

Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht. Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.

Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.

Bedrijfsinformatie De klant is een internationale speler op de multimediamarkt met filialen waar een ruim assortiment waarvan onder andere : Camera’s, televisietoestellen, dvd’s, cd’s, huishoudtoestellen etc.

Ze staan bekend om zijn scherpe prijzen en een uniek winkelconcept die in alle winkels hetzelfde is. Sterke marketingcampagnes en speciale acties daar staan ze bekend om.

Ze zijn de grootste speler op het gebied consumentenelektronica op de Belgische markt en is van Duitse oorsprong. Er wordt gewerkt vanuit specifiek afdelingen, zodoende dat ze werknemers volledig geïnformeerd en op de hoogte zijn van de producten.

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier