technieker quality (vast)
Randstad
Ieper, West-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

Als technieker Quality ben je bij Melexis verantwoordelijk voor de optimalisatie van het gamma, kostefficiëntie en servicelevel voor de klanten.

Concreet ga je aan de slag met defecte producten waarop je electronische testen toepast, om vervolgens een advies tot productie-

optimalisatie te formuleren. Hierbij maak je gebruik van interne procedures, je technische kennis aslook de enthousiaste inbreng van collega's uit diverse departementen.

We zijn dus op zoek naar een gedreven onderzoeker die zelfstandig werken ambieert bij een dynamische wereldspeler in electronica ! analyse, advies, testing, plannen lezen

qualification

bachelor Electronica of Electromechanica Engels en Nederlands Je hebt een technisch bachelordiploma of evenaart dit door ervaring.

Probleemoplossend denken ligt jou wel en je hanteert hiervoor je eigen skills alsook de knowhow van je teamgenoten.Je komt ongetwijfeld terecht in een gepassioneerd bedrijf met oog voor jouw ontwikkeling, kwaliteit en solide groei! Interesse ?

Bel ons vandaag nog .. we geven je graag extra toelichting. votlijds, daguren,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier