onderhoudstechnieker mechanica
Accent
Maldegem, BE
4 dagen geleden

Je kan terecht bij dit bedrijf voor eenpassende oplossing voor uw afval. Ze hebben een heel vlottedienstverlening en respect voor het milieu staat centraal.

Onzeklant is gestart als reinigingsbedrijf maar is ondertussenuitgegroeid tot een firma met een uitgebreide waaier aanactiviteiten zoals containerverhuur groenverwerking grondreinigingindustri le reiniging rioolrenovatie ruim- en ontstoppingentijdelijke- en definitieve opslagplaatsen waterzuivering &vloeibaar slib verwerking.

Een reinigingsbedrijf met eenuitgebreide waaier aan activiteiten gelegen in de regioEeklo-Zelzate. Je komt terecht in een team van + / - 80medewerkers.

Functiebeschrijving

Jestaat in voor onderhoud (preventief en curatief) aan de technischeinstallaties (bv. zandwasinstallatie betoncentrale waterzuivering)en rollend materiaal.

Het vervangen van lagers tijdig smerenherstellen van transportbanden... Je pakt de problemen aan enstreeft naar continue verbetering van de installaties.

Indien nodigvervang je jouw collega-operator van demachine

Functie-eisen

Jebent in het bezit van een diploma mechanica of metaal en / of hebtreeds praktijkervaring in de mechanica. Kennis elektriciteit is eenpluspunt maar geen must.

Je bent alert en hebt ook voor zaken diekunnen verkeerd lopen. Je hebt probleemoplossend en kuntzelfstandigwerken

Arbeidsvoorwaarden

Eenmooie verloning Een voltijdse functie met optie vast in eengroeiende onderneming Een aangename werkomgeving bieden metprofessionele omkadering

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier