L&D Onboarding Specialist
Pfizer
Puurs, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Blink jij uit in het ontwerpen van doortastende ontwikkelingsprogramma’s? En wil je anderzijds jouw expertise aanwenden om continu bij te dragen aan initiatieven waarin het talent van iedere medewerker vanaf de eerste werkdag kan schitteren?

Weet jij anderen te inspireren met jouw visie op onboarding en development? En heb je zin om mee je je schouders te zetten onder de ambitie om Pfizer Puurs te laten groeien tot de meest aantrekkelijke, diverse en inclusieve werkgever?

Dan ben jij de M / V / X die wij zoeken!

Jij bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke vormgeving van het onboardingsprogramma.

Zowel de pre-boarding, de onboarding gedurende het eerste werkjaar, de postboarding en de reboarding vorm jij om tot een aantrekkelijk doortastend programma.

Doordat je een sterke nodenanalyse kan maken en op de hoogte bent van verschillende didactische werkvormen is het aanbod innovatief, effectief, gedifferentieerd en afgestemd op de leer- en organisatienoden.

Je creëert een veilige leeromgeving zodat collega’s zich kunnen ontwikkelen, hun job vol vertrouwen en veilig kunnen uitvoeren.

Om dit te realiseren werk je nauw samen met de core business, de trainers, de centrale en decentrale trainingsorganisatie en het administratief team.

Om goed te weten wat de noden zijn, ben je een sterke netwerker, als leerontwerper ben je ook een sterke communicator en inspirator.

Innovatie schrikt je niet af, integendeel : je vertaalt nieuwe inzichten en didactische principes door en creëert leertrajecten die jouw interne stakeholders omschrijven als 'het neusje van de zalm'.

Afdeling

Je bent werkzaam in de Technical Learning afdeling binnen Operational Excellence en rapporteert aan de Technical Learning Program Lead.

Bedrijfscultuur

Je komt terecht in een sterk lerende cultuur waarin ownership en teamwerk belangrijk zijn. Leren van elkaar en samenwerken om tot het beste resultaat te komen kenmerkt onze afdeling.

Dankzij gepaste leeroplossingen zorgen we ervoor dat collega’s hun job met zelfvertrouwen uitvoeren in een steeds dynamische veranderende omgeving.

Functieprofiel

Master opleiding in pedagogische wetenschappen of in een wetenschappelijke discipline : industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio ingenieur, (industrie)apotheker

Ervaring in opzetten van training programma’s van grote doelgroepen (bepalen van inhoud, ontwikkelen van materiaal of geven van trainen)

Leernoden in kaart kunnen brengen en geschikte oplossingen uitwerken

Sterk stakeholder management

Excellent project management

Goede beheersing van het Nederlands

Sterke interpersoonlijke & communicatieve vaardigheden

Teamplayer

Ervaring in een vergelijkbare functie

Ervaring in een GMP omgeving

Ervaring met change management

Kennis van Adult Learning

Kennis van e-learning ontwikkeling

Aanbod

Contract van onbepaalde duur

Andere voordelen : hospitalisatie-en groepsverzekering, bedrijfsrestaurant, fietsplan, eco- cheques, meer dan gemiddeld aantal verlofdagen, goede worklife balance.

Grootste productie-en verpakkingssite van Europe binnen het Pfizer netwerk

Snel veranderende & hoogtechnologische omgeving

LI-PFE

Continuous Imprv and Proj Mgmt

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier