Interne onderhoudstechnieker
AGO Jobs & HR
Aarschot, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Haasrode zijn op zoek naar een interne onderhoudstechnieker. Tot jouw takenpakket behoort : -

 • Zelfstandig uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van het ganse machinepark, zowel mechanisch als elektrisch;- Werken volgens de vooropgestelde veiligheidsinstructies;
 • Analyseren en oplossen van problemen;- Meedenken en zoeken naar verbeteringsvoorstellen;- Goede samenwerking met de productieafdeling en rapportage aan de Technical Manager.
 • Je bent in het bezit van een A2 of een bachelordiploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.Enkele jaren ervaring als technieker in een productieomgeving is een pluspunt.

  Je bent zelfstandig en kan probleemoplossend en precies werken.Bij voorkeur woon je in regio Leuven en ben je flexibel ingesteld met oog op snelle interventies.

  Een zeer goede kennis van het Nederlands is noodzakelijk. Daarnaast beheers je het Engels ook vlot.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier