Hard facility coördinator
HUSWELL
Oostkamp, VLG, BE
il y a 4j

Als Hard Facility Coördinator bij HUSWELL zet jij je technische kennis om in de praktijk. Bij de opstart van een nieuwe eigendom zie jij met je technische oog voor detail meteen of deze woning voldoet aan kwaliteitsvereisten van HUSWELL.

Daarbij zorg je voor de continuïteit tijdens de verhuur en delegeer je kleine klusjes, zoals sleutelkluisjes ophangen en een slepende deur fixen, naar de juiste partners.

Met je organisatorische talent beheer en organiseer je dus alle onderhoud en herstellingen van onze eigendommen. Je plant op de juiste tijdstippen de klusjesdiensten in en volgt de werken nauwgezet op.

Met je communicatieve skills houd je de property managers of eigenaren ook steeds op de hoogte van de vorderingen van de werken.

Voor de opmaak van de totaalplanning heb je bovendien een goede digitale kennis nodig en dien je je prioriteiten te stellen en steeds het overzicht te bewaren.

Uiteraard doe je dit niet alleen! Het hele team staat steeds klaar met een helpende hand (of zelfs twee) en fruit of koekjes want voor zo’n uitdagende job waarbij je geregeld je brein breekt over het verloop van bepaalde processen is af en toe wat extra suiker nodig.

Kom jij de geweldige start-up sfeer in ons gloednieuwe kantoor in O-Forty (Oostkamp) versterken?

We zoeken iemand die met veel enthousiasme gelooft in onze waarden (samenwerkend, inspirerend, flexibel, vooruitstrevend, transparant) en samen met het hele team onze hospitality service beter wil en kan maken.

Daarvoor heb je een goede technisch en digitale kennis nodig en moet je vlot kunnen communiceren .

Je bent daarnaast ook stressbestendig en flexibel : je werkt af en toe op zaterdag en feestdagen, kan goed omgaan met last minute wijzigingen en bent resultaatgericht.

Verder ben je organisatorisch sterk en kan je met je uitstekende time management skills je prioriteiten stellen.

Binnen HUSWELL is het van belang dat je beschikt over een groot doorzettingsvermogen en optimistisch bent ingesteld.

Wil je meer weten over de job of ben je al helemaal overtuigd? Contacteer ons dan snel!

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature