Quality Manager
AGO Jobs & HR
Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een farmaceutische groothandel in Sint-Niklaas, zijn we op zoek naar een Quality Manager. In je functie geef je leiding aan een team kwaliteitscoördinatoren.

Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling, implementatie en onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je zorgt er bovendien voor dat dit systeem leidt tot concreet kwaliteitsbewust gedrag bij alle collega's.

Je coacht en inspireert je team, en creëert een cultuur die het belang van kwaliteit, hygiëne en veiligheid uitdraagt in de hele organisatie.

Je zorgt in dat kader voor de nodige opleidingen en een aanbod aan handige ondersteunende tools.Verder volg je nauwlettend de kwaliteitsgerelateerde KPI's op en stuurt bij waar nodig.

Hierbij streef je naar een continue verbetering van de kwaliteitsprocessen.

Je beschikt naast een bachelor- of masterdiploma, ook over minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en een uitgebreide expertise in kwaliteitsstandaarden en affiniteit met GDP.

Als people manager slaag je erin om je team te enthousiasmeren, te coachen en boven zich uit te laten stijgen. Leading by example en groei van mensen staan centraal in jouw aanpak.

Je denkt analytisch, procesmatig en oplossingsgericht en vertaalt je inzichten in concrete resultaten.Je bent proactief, hebt spontaan inzicht in bedrijfsprocessen en bent kritisch ingesteld.

Een opleiding Preventieadviseur niveau 2 of bereidheid om de opleiding te volgen is zeker een pluspunt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier