Technisch medewerker - Aankoper (m/v)
Konvert Interim Boom
Kontich, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een klant van ons gelegen in Kontich, een toonaangevend bedrijf op de elektriciteitsmarkt zijn we opzoek naar een aankoper.

Je verzorgt de technische administratie voor de projectleiders. Je takenpakket zal vooral bestaan uit : - project bestellingen bestellen en opvolgen - opvolgen dat de materialen tijdig geleverd worden - afrekenen van de werkbonnen - prijzen van de artikel databases up to date houden - retour materialen beheren - stock artikelen magazijn beheren - werking magazijn beheren - beheer machines Interesse in deze functie ?

Ervaring in een gelijkaardige functie? Solliciteer snel online of mail je CV naar boom.interim konvert.be Hopelijk tot snel!

Aanbod

Aanbestedingen of lastenboeken voor leveranciers of dienstverleners opstellen. De activiteiten van een team coördineren. De bevoorradingsbehoeften van de onderneming identificeren en de markt van de leveranciers en producten prospecteren of analyseren.

De uitvoering van de aankoopcontracten tot aan de betaling opvolgen (hoeveelheid, kwaliteit, leveringstermijnen, ...). De leveranciers en producten evalueren (audits, tevredenheidsenquêtes, staalname, .

 • en verbeteringen voorstellen. Gegevens actualiseren (markttendensen, nieuwe producten, referenties van de leveranciers, .
 • Inschrijvingen op de aanbestedingen analyseren en evalueren of de leveranciers aan de vraag kunnen voldoen. Prijzen en leveringstermijnen van producten onderhandelen met de leveranciers We bieden u een aantrekkelijk salarisaan, aangevuld met maaltijdcheques,groeps- en hospitalisatieverzekering.
 • Vereiste kwalificaties

 • je bent in het bezit van een A3 diploma elektriciteit, ofwel gecompenseerd door ervaring- je hebt al een aantal jaren ervaring- je werkt nauwkeurig- je bent een teamplayer- je kan vlot overweg met de MS-Office pakketten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier