Arbeider asfaltering (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Hasselt, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf in Hasselt is Konvert Construct Houthalen op zoek naar een ervaren arbeider voor het plaatsen en het afwerken van asfalt.

Je komt terecht in een stabiele firma met een toffe werksfeer. Je werkt steeds op werven en voert handenarbeid uit. Overuren worden steeds in de winter gerecupereerd.

Heb je een aantal jaar ervaring als wegenwerker en schrikt fysiek zwaar werk je niet af? Aarzel dan niet en solliciteer via houthalen.

construct konvert.be of via tel. 011 / 603367

Aanbod

Piketten, jalons, herkenningstekens, ... plaatsen voor het uitvoeren van de werken (verhardingen, borduren, ...). De uitgraving opvullen en aandammen.

Bodemlagen en afdeklagen aanbrengen en verdichten. De werf en de werfomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen, .

 • De circulatiemogelijkheden van werfmachines bepalen volgens de inplanting van het terrein. Grond- en funderingswerken uitvoeren voor het plaatsen van bestratingen, elementen van stadsinrichting, .
 • Elementen van het openbare wegennet plaatsen en afwerken (voegen, ...). Rolgrind of steenslag spreiden of verdichten.
 • Mantels, prefab inspectieputten, buizen, ... plaatsen en assembleren - Loon volgens bouwbarema's - Optie vast na een geslaagde interim periode

  Vereiste kwalificaties

 • Minstens 1-2 jaar ervaring - Rijbewijs B + eigen wagen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier