Tendering algemene bouwwerken M/V
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Je analyseert grondig het aanbestedingsdossier.Bij leveranciers en onderaannemers vraag je prijzen aan.Je controleert de conformiteit van de ontvangen offertes met de beschrijving en de plannen van het aanbestedingsdossier.

Je berekent de kostprijs van het aanbestedingsdossier tegen de scherpste prijs en tegen de opgegeven datum.

Taken en profiel

Je beschikt over een master diploma in een bouwkundige richting.Ervaring met openbare aanbestedingsprocedures is een voordeel.

Je werkt nauwkeurig en bent cijfervaardig.Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines.Je werkt vlot met courante pc-tools.

Aanbod

Je komt terecht in een ambitieus team met een open communicatiestijl en reële doorgroeimogelijkheden.Opleiding en ondersteuning zorgen voor een vlotte start en persoonlijke ontplooiing.

We bieden jou een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen in een financieel gezond bedrijf met een goede naam en faam.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier