WielstelTechnieker / NDO-Technieker
Manpower
Antwerpen (2030)
4 dagen geleden

Job Description

Uw functie is opgedeeld in 80% als technisch bediende en 20% als preventieadviseur.

Technische bediende : Je ondersteunt het opvolgen van de technische vereisten (normen, klanteninstructies, ...), schrijven van de werkinstructies, uitvoeren van controles (werking en uitrusting), administratieve opvolging, auditvoorbereiding, opleiding geven.

Preventieadviseur : Je verleent assistentie aan de huidige preventieadviseur bij het vervullen van diverse taken. Dit houdt in het mee opstellen en uitwerken van instructiekaarten, verbetervoorstellen omtrent werkposten, risicoanalyses,..

Client Description

Manpower Permanent Placement - Technics is de divisie binnen Manpower die gespecialiseerd is in technische profielen. Wij maken er onze doelstelling van om u de interessantste jobs te bieden op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Wij dragen graag bij aan uw toekomst. Want uw toekomst, dat is ons objectief!

Voor onze klant, actief in het wielstellen van treinwagens, zijn wij op zoek naar een Technisch Bediende - Preventieadviseur :

Candidate Profile

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met diploma technisch secundair onderwijs. Een attest en praktijkervaring in preventieadviseur niveau 3.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een technisch secundair diploma richting mechanica, elektromechanica of kan je gelijkaardige werkervaring voorleggen.

Om de opleidingen te volgen en de examens af te leggen is er een stevige basiskennis van wiskunde vereist. Je hebt technische bagage richting baguette lassen, mechanisch montage / demontage, CNC Draaibank bedienen.

Je spreekt vlot Nederlands (spreken en lezen).

Client Offer

Onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur Aantrekkelijk loon + Tal van extralegale voordelen Maak een profiel aan op onze "Manpowerwebsite" en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt.

Voor meer informatie of vragen omtrent deze functie, bel me dan op mijn gsm-nummer 04 73 79 84 89.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier