Recruitment Consultant - Jonge en Dynamische collega's
Austin Bright
Brussel
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Austin Bright werd in 2015 opgericht en is nog steeds één van de snelst groeiende rekruteringskantoren op Belgisch grondgebied.

Met 25 getalenteerde medewerkers en de recente opening van de tweede vestiging in Luxemburg hebben wij ambitieuze groeiplannen, zowel nationaal als internationaal.

2022 brengt alweer een spannend nieuw hoofdstuk in dit verhaal met de opstart van 2 nieuwe afdelingen. Nu zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die een trekkersrol zullen spelen in zowel onze bestaande avonturen als onze nieuwe hoofdstukken! Heb jij de ondernemingsgeest en smaak voor uitdaging die wij zoeken?

Wie zoeken wij? Bachelor of Master diploma Vloeiend Nederlands en Engels Geen ervaring? Geen probleem. Wij voorzien een prestigieus en compleet trainingsprogramma.

Je zoekt een functie die constant uitdaging biedt en waar geen twee dagen hetzelfde zijn. Er is bij ons nooit sprake van verveling.

Locatie : In het prachtige Tours & Taxi gebouw gelegen in het hartje van Brussel. Op wandelafstand van trein / metro station en makkelijk te bereiken met de auto.

Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Hoe zorgen wij ervoor dat onze consultants hun potentieel bereiken?

Een exclusief en op maat gemaakt trainingsprogramma geleid door de zaakvoerders en managers met jarenlange ervaring in het vak.

Dagdagelijkse one-on-one training. Je wordt omringd door gedreven collega's die altijd klaarstaan om in te springen en om je bij te staan.

Vrijheid en autonomie in je werk. Kans om te leren uit je fouten maar met de nodige ondersteuning om ze in de toekomst niet meer te maken! Onze consultants worden vanaf junior niveau al betroken bij het A tot Z van recruitment.

Geen hokjes, geen limieten. Doorgroeimogelijkheden : Kans om op termijn leiding te nemen over een eigen markt, eigen team of zelfs eigen kantoor.

Twee collega's zijn zelfs onlangs medevennoot geworden!) Deel worden van Austin Bright wilt ook zeggen dat je toegang krijgt tot een van de meest complete salarispakketten beschikbaar op de markt : Een complete jaar verloning die wordt vervoegd met het strafste commissie systeem op de markt.

Deze is niet enkel het gulste op de markt maar is ook totaal ongelimiteerd. Je hebt je eigen verloning in je handen. 8€ / dag maaltijdcheques, Eco-Cheques, en een onkostenvergoeding.

De mogelijkheid om een prachtig ingerichte, spiksplinternieuwe bedrijfswagen (Type Audi) te verkrijgen. Hier komt ook een tankkaart bij.

DKV Hospitalisatieverzekering Een geweldige teamsfeer - gebaseerd op wederzijds respect, samenwerken naar een groter geheel en gedeelde doelstellingen Een pooltafel op de werkvloer, samen fitnessen, luxueuze kerstfeesten en samen barbecueën tijdens de zomer.

Thuiswerk, extra vakantiedagen - ook hardwerkende carrière mensen hebben nood aan de n... Werving en selectie, Engelse taal, Coaching, Nederlands Originele vacature is te vinden op StepStone.

be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier