Tekla Tekenaar
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Teken de structuren in Tekla

Als Tekla-tekenaar sta je in voor het uittekenen van stabiliteitstekeningen (stuk- en detailtekeningen). Je werkt nauw samen met de stabiliteitsingenieur om zo degelijke industriegebouwen te realiseren.

Als tekenaar kan je steeds advies vragen bij de ervaren tekenaars. Daarnaast krijg je ook interne opleidingen om jouw kennis te verbeteren.

Functie eisen

Je bent als Tekla Tekenaar kritisch en nauwkeurig ingesteld. Daarnaast beschikt je over

 • Goede kennis van staalstructuren
 • Kennis van Tekla is een plus
 • Bouwkundige diploma met een eerste werkervaring als technisch tekenaar.
 • Over het bedrijf

  Als Tekla Tekenaar kom je in een leuk team terecht, waar ze elkaar helpen en ondersteunen. Je werkt in een klein studiebureau van 15 werknemers.

  De focus ligt op het klantgerichte en de kwaliteit van projecten.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier