Onderhoudselektricien
TecQuality
Hoefijzerlaan 67 8000 Brugge
6 uur geleden

Aangeboden functie

Functienaam : Onderhoudselektricien Functietitel : Onderhoudselektricien Kantoor : TecQuality Deinze Regio : Eeklo Type job : Arbeider Soort job : Vaste job Tijdsregeling : Dagwerk

Functie

Ben je gefascineerd door machines? Lees dan zeker verder, want een staalbouwbedrijf in Oost-Vlaanderen kijkt uit naar een onderhoudselektricien :

Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief elektrisch onderhoud van het machinepark en elektrische installaties.

Daarnaast spoor je problemen op en gaat actief op zoek naar storingen en zoekt actief naar een oplossing. Je wordt tewerkgesteld in een twee ploegen systeem.

Uiteraard leef je de veiligheid-, kwaliteits-, milieu- en energievoorschriften steeds strikt na.

Vereisten :

 • Diploma hoger secundair technisch onderwijs elektriciteit of elektronica (of gelijkwaardig door ervaring)
 • Je bent gefascineerd door machines en geïnteresseerd om via opleiding binnen de onderneming jouw vaardigheden aan te scherpen.

  Er worden verschillende interne opleidingen voorzien : VCA, heftruck, hoogtewerker, rolbrug, BA4, BA5, frequentiesturing, Je werkt graag op een zelfstandige manier en hebt plezier in het oplossen van technische problemen.

  Het liefst doe je dit zo efficiënt en logisch mogelijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel en volgt de procedures en werkinstructies nauwgezet op.

  Ervaring : Geen ervaring vereist Rijbewijs : B (Auto)

  Talen : Nederlands : zeer goed

  Aanbod :

 • Je kan aan de slag bij een dynamisch familiebedrijf .
 • We bieden je een technisch gevarieerde en uitdagende job waarin je kan meewerken aan internationale projecten. De beroepsfierheid spreekt voor zich!
 • Je maakt deel uit van een sterk geëngageerd en gemotiveerd team . Je staat er niet alleen voor!
 • Je hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.
 • Uiteraard krijg je een competitief salaris met een mix van extralegale voordelen én toekomstperspectief !
 • Studieselectie

  Opleiding : Prof. bach. Elektronica - ICT : Elektronica

  TSO 3de graad Elektriciteit - Elektronica

  TSO 3de graad Elektrische installatietechnieken

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier