Junior Account Officer Audiovisueel
DPG Media België
Vilvoorde, België
5 dagen geleden

Junior Account Officer Audiovisueel

Functieomschrijving

Inspireren, entertainen en informeren : da’s het DNA van DPG Media samengevat in drie trefwoorden. En wie al eens Scrabble speelt, weet dat je daarmee punten scoort.

Onze luisteraars en kijkers raken we elke dag in het hart, zowel online als offline, met straffe audiovisuele content die verrast, ontroert en verbaast.

En dat ontgaat ook onze adverteerders niet. Om voor hen de tofste, meest spraakmakende crossmediale mediacampagnes uit te rollen, staat elke dag een gedreven reclameregie klaar die tot het uiterste gaat.

Maar : het kan altijd nog toffer, nog spraakmakender. En daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Account Officer Audiovisueel.

JOUW FUNCTIE

Jij ondersteunt je salescollega’s op commercieel, organisatorisch en administratief vlak. Je bent vaak ook het aanspreekpunt voor andere departementen : #mijnietbellen staat niet in jouw woordenboek.

In overleg met de (Key) Account Manager maak je salesvoorstellen op. Die bezorg je aan de klant, je coördineert de opvolging ervan en volgt elk voorstel administratief op.

Bestelbon opgemaakt? Hoe loopt de campagne? En hoe zijn de resultaten? Check, check, triple check!

Een 30 spot op één van onze radio- of TV zenders, jingles en billboards : na een uitgebreide opleiding ken je onze audiovisuele mogelijkheden door en door en kan basisvragen makkelijk zelf beantwoorden.

Cijfers kennen voor jou geen geheimen. Met analytisch inzicht interpreteer je ze en werk je mee aan rapportering.

Meeting met de klant op de agenda? Dan zorg jij voor een piekfijne presentatie, waarin je de belangrijkste cijfers verzamelt en alvast interpreteert.

Je voert alle gegevens en data in Salesforce in en zorgt ervoor dat ze altijd up-to-date zijn. May the force be with you!

Nogmaals : #mijnietbellen is jou geheel onbekend. Jij neemt met plezier je telefoon om polshoogte te nemen bij klanten en mediabureaus, mét de nodige commerciële flair.

JOUW PROFIEL

Je hebt een bachelordiploma op zak, maar wat jou typeert is je ondernemerszin, hands-onmentaliteit en een commerciële flair waar je salescollega’s nog enthousiaster van worden.

O, en uiteraard spreken media en reclame tot je verbeelding.

Over collega’s gesproken : je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Je bent diplomatisch en communicatief sterk.

Orde in de chaos scheppen, da’s jouw tweede natuur. Je bent administratief ijzersterk en kunt als geen ander planningen de baas.

Je bent cijfermatig, analytisch en gestructureerd ingesteld.

Je hebt zowel Nederlands als Frans goed onder de knie. L’anglais, da’s een pluspunt!

Ook nog handig met G Suite en Excel? Dan ben jij wellicht de m / v / x die we zoeken.

WAT JE VAN DPG MEDIA ADVERTISING MAG VERWACHTEN

Je maakt deel uit van DPG Media Advertising, een dynamische, sprankelende organisatie die mensen verbindt en inspireert om alles uit elke dag te halen.

Je kan rekenen op ons uitgebreid opleidingsaanbod, dagelijkse begeleiding en bovenal op al jouw nieuwe collega’s.

Samen staan we klaar om ervoor te zorgen dat je iedere dag het beste uit jezelf kunt halen als Account Officer Audiovisueel.

Naast veel energie uit je werk en de adrenaline om voor mediamerken te werken die tot de

verbeelding spreken, bieden we je een aantrekkelijk salaris en dito legale voordelen.

Hiernaast laten we jou heel graag groeien. Binnen DPG Media staan we garant voor heel wat groeikansen en ontwikkelingsmogelijkheden!

KLINKT GOED?

Reageer als de bliksem op deze vacature en overtuig ons van je kwaliteiten met je CV en een kick-ass motivatiebrief, in welke beeldtaal dan ook. Tot snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier