Service Automation Engineer
LGA Engineering
Oudenaarde, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

LGA Engineering is een kantoor gespecialiseerd in de selectie en rekrutering van technische profielen in West- en Oost-Vlaanderen.

Onze klant is een serviceorganisatie die gespecialiseerd is in de installatie, optimalisatie en het onderhoud van de machines.

Hun ervaren service engineers beschikken zowel over de mechanische, elektrische kennis en ervaring. Wegens hun sterke groei gaan zij op zoek naar een gedreven service engineer die kennis heeft van automatisatie.

Functieomschrijving uitvoering van PLC programmaties Installatie en configuratie van nieuwe toestellen over gans de wereld U staat garant voor de opleiding aan nieuwe klanten.

Trouble shooting bij technische problemen Technische ondersteuning van de software aan klanten Profiel Bachelor of Master Elektromechanica Kennis van Allen Bradley is een groot voordeel Bereid om vaak in het buitenland te vertoeven U spreekt vloeiend Nederlands en Engels Aanbod Een zeer mooi brutosalaris aangevuld met extralegale voordelen ( groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques).

U komt terecht in een vooraanstaand bedrijf waar een familiale sfeer heerst. Deze organisatie voorziet kwalitatieve opleidingen zodat u de best mogelijke ondersteuning krijgt en een echte expert wordt in uw vakgebied.

In dit Internationale bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Een boeiende en leerrijke positie in een bedrijf, waarbij u gans de wereld zal zien.

Wenst u zich graag kandidaat te stellen voor deze uitdagende functie? Aarzel niet en stuur meteen uw cv naar bs met vermelding van referentie AD-13207 of solliciteer online.

Uw kandidatuur wordt behandeld door Adam en Bieke Discretie verzekerd!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier