Technicus Beveiliging (m/v)
via YELLOW SELECTIE
Ruisbroek (Vl.Br.), Flemish-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Bedrijfsprofiel : Onze klant is DE specialist in beveiligingssystemen zowel in België als internationaal! Niet alleen hebben ze innovatieve en toffe producten maar ook in de dienst na verkoop wensen ze zich te onderscheiden.

Momenteel zijn ze op zoek naar extra service technici die met trots willen meewerken aan het verlenen van een premium service bij hun klanten.

Functieomschrijving : Ben jij gepassioneerd door techniek? Zoek jij een technische omgeving om jezelf verder te ontplooien?

Vind je het leuk om met klanten in contact te komen en een welgemeend bedankje te krijgen? Vind je het leuk om dagelijks klanten te bezoeken ?

Voor deze functie zijn we vanzelfsprekend op zoek naar iemand met een technische achtergrond. Zelfstandig aan de slag gaan maakt deel uit van de functie in een flexibel werkschema.

Jij bent verantwoordelijk van A tot Z voor het goede verloop van de installaties bij de klanten. Verwacht : Je beschikt over een technisch diploma A2 Elektronica / Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt 3 à 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van IT : netwerken, TCP / IP, testen en analyseren van netwerken.

 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans zodat je de klant met een glimlach kan verder helpen! Aanbod : Onmiddellijk VAST contract! Het loonpakket behoort tot het betere loonsegment met aansluitend groep- en hospitalisatieverzekering, maaltijdonkosten (10€ / dag);
 • bedrijfswagen + tankkaart; GSM + abonnement De frequentie van de wachtdienst is om de 5 weken. Weekendwerk betaald ten beloop van 150% en 200% op een zondag of feestdag.

  Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan? Zie je het zitten om nog meer technische kennis op te doen? Aarzel dan niet langer en solliciteer via onderstaande link.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier