DEELTIJDS VERKOOPSMEDEWERKER (M/V)
Synergie s.r.o.
Zwalm
6 dagen geleden

Onze klant is een druk bezochte winkel in groenten en fruit. Ze zijn op zoek naar een extra medewerker die voor ongeveer 21u per week kan worden ingezet.

Je zal voornamelijk in de winkel meehelpen voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de winkel. Daarnaast zal je ook af en toe meegaan naar de markt voor de verkoop.

Je zal werken in een vast uurrooster. Dit rooster is : maandag 12u-18u30, woensdag 6u-13u30, zondag 6u-13u. De uren op zondag kunnen ook tweewekelijks indien dit beter past voor jou.

Profiel :

Je bent een gemotiveerd persoon die op zoek is naar een job in de verkoopsector. Je bent op zoek naar een deeltijdse functie van ongeveer 21u per week.

Je kan werken volgens het gevraagd uurrooster en je maakt er ook geen probleem van om soms ook in het weekend te werken.

Je ben klantvriendelijk om in te staan voor het bedienen van de klanten. Daarnaast ben je ook in goede conditie aangezien je op de markt zal instaan voor het opstellen van het marktkraam en het inladen van de bestelwagen.

Aanbod :

Deeltijdse job in de verkoop

Job met veel variatie

Job met veel klantencontact

Job met optie tot vast contract

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier