Assistant Shop Manager Zara Brugge 2
Inditex
BELGIUM, BRUGGE, WEST FLANDERS
3 dagen geleden

Jobomschrijving

Als assistant shop manager ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de damesafdeling waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen.

Je motiveert en begeleidt je team en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken. Bij afwezigheid van de shop manager, ben je medeverantwoordelijk voor de hele winkel.

Profiel

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn.

Door je hoge interesse in mode en je scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet.

Dankzij je flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Vereiste studies :

Geen specifieke studievereisten.

Werkervaring :

Je hebt minstens 1 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.

Wij bieden :

Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Verder bieden we een competitief salaris, aangevuld met een commissie, een kortingskaart en maaltijdcheques.

Bedrijfsprofiel

Zara speelt een belangrijke rol in de internationale modewereld met meer dan 2000 winkels wereldwijd, waarin het steeds inspeelt op de laatste trends en de klant centraal stelt.

Bedrijfscultuur

Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier