Onderhoudsmecanicien - Regio Kruishoutem
AGO TECHNICS
KRUISEM
5 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een onderhoudsmecanicien in DAG. Je werkt als onderhoudsmechanieker in de technische dienst in onze site te Kruisem.

Dit behoort tot jouw takenpakket : - Je staat in voor het detecteren en oplossen van mechanische storingen aan de verschillende installaties.

 • Je spoort storingen op en verhelpt mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, ventielen, pompen, lagers, ) - Demonteren, reviseren en monteren van diverse componenten.
 • Je zorgt daarnaast voornamelijk voor het preventief onderhoud om toekomstige storingen te beperken. - Je waakt over de kwaliteit van het machinepark.
 • Je kan werken op basis van een technisch plan of schema. - Je biedt ondersteuning aan de Automation Engineer en Project engineer bij het doorvoeren van verbeteringsprojecten binnen de plant.
 • Profiel

  Je beschikt over een diploma Bachelor / Graduaat Elektromechanica of A2 Mechanica - gelijkwaardig door ervaring.Verder kan je probleemoplossend denken, ben je stressbestendig en bezit je een dosis doorzettingsvermogen.

  Je kan zelfstandig werken, je bent flexibel en communicatief en hebt zin voor veiligheid en hygiëne. Tenslotte word je tewerkgesteld in dagploeg, maar bent bereidt om projectmatig in ploeg te werken.

  Jobgerelateerde competenties

 • De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu, ...)
 • Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...)
 • Domein : Automatisering, industriële informatica
 • Domein : Elektriciteit, elektronica en elektrotechniek
 • Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...)
 • Aanbod

  Onze klant biedt jou een gevarieerde functie aan in een immers groeiend en uiterst stabiel familiebedrijf. Daarnaast kom je terecht in een tof team die reeds een ruime ervaring in de technische wereld kunnen voorleggen.

  Tenslotte biedt de firma jou een vast contract aan met een aantrekkelijk verloningspakket.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier