Business Consultant Continuous Improvement - Manufacturing Center of Excellence
CGI
Landelijk
il y a 6j

Position Description :

Ben jij net zo gepassioneerd over optimalisatie van manufacturing als wij? Heb je ervaring met Lean Manufacturing of andere vormen van continue verbeteren binnen het manufacturing domein?

Wil jij met ons en onze klanten werken aan innovatieve projecten binnen het Manufacturing domein?

Wat ga je doen?

Als Business Consultant Continuous Improvement help jij onze klanten binnen het manufacturing domein inzicht te krijgen in hun verbeterpotentieel.

Jij zet dit om in concrete verbeterplannen. Samen met het management van het hoofdkantoor en met het management team van de fabrieken van onze klanten zet je verbeterprogramma’s op en vertaalt deze in concrete acties in de fabriek.

Samen met operators en staf zorg je ervoor dat zij in staat zijn om duurzaam, en veilig doorbraak verbeteringen te implementeren.

Je werkt nauw samen met je collega’s zoals MES specialisten, data scientists, en maintenance specialisten om onze Manufacturing Atlas steeds beter te maken voor onze klanten.

Wat breng je mee?

Jij bent zelf startend en initiërend. Ook ben jij een echt teamspeler die mensen in beweging krijgt. Jij hebt interesse in het manufacturing domein en hebt kennis van de ontwikkelingen binnen dit domein, van nieuwe business modellen en technologieën. Ook heb jij :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding;
 • 5-10 jaar kennis en ervaring binnen het manufacturing domein met continuous improvement en change management ;
 • Ruime ervaring in het manufacturing domein (operations, productie, maintenance, inventory, quality);
 • Je communiceert goed op directieniveau en op de werkvloer en weet de brug te slaan tussen deze niveaus in de organisatie;
 • Ruime ervaring met het implementeren van continu verbeterprogramma’s (bv. WCOM, TPM, Lean, Six Sigma, Kaizen, etc);
 • Ervaring met het leiden en support van multi / cross-site programma’s;
 • Ervaring en / of affiniteit met digitalisering in het manufacturing domein is een pré.
 • Waar kom je terecht?

  Je gaat als Business Consultant Continuous Improvement werken voor het Manufacturing Center of Excellence. Ons CoE is gepassioneerd in het realiseren van sustainable manufacturing optimalisatie.

  Wij worden door onze klanten gezien als de partner en expert of choice voor het bereiken van hun strategische doelstellingen.

  Dit doen wij door het realiseren van veilige en duurzame verbeteringen en soplossingen in het manufacturing domein. Als CoE zijn wij de gesprekspartner voor COO’s, Site management teams IT / OT managers en continuous improvement managers maar ook van de werkvloer om samen succesvol te zijn.

  Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren.

  Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. Onder het motto Produce smarter" richt het CoE zich op deze digitale transformatie.

  We helpen productiebedrijven bij het vertalen van hun ambitie en strategische doelstellingen naar concrete doelstellingen voor manufacturing afdelingen.

  We beschikken over specifieke IT modernisatie innovatieve Manufacturing-oplossingen gericht op duurzame en veilige bedrijfsgroei.

  Tegelijkertijd helpen we klanten zich te beschermen tegen cybersecurity aanvallen. Het liefst helpen wij onze manufacturing klanten van het begin tot het eind bij realiseren van verbeteringen.

  We analyseren verbeterpotentieel, we implementeren integreren, bouwen en onderhouden IT en OT oplossingen zoals MES systemen, IIOT oplossingen en advanced analytics.

  We helpen onze klanten met continue verbeterprogramma’s en wanneer de oplossingen zijn geïmplementeerd helpen wij onze klanten nog verder met het realiseren van hun benefits middels continuous improvement projecten.

  We werken al meer dan 40 jaar voor grote internationale productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder chemicals, life sciences en food & feed.

  Ons aanbod?

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?

  Solliciteer dan direct!

  Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Willem Jan de Graaff (Director Consulting Services) via (06) 2931 7641 of via

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met Seren Taylan (Recruitment Business Partner) via (088) 564 0000 of via

  Bezoek voor meer informatie over CGI :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature