bouwplaatsmachinist
Randstad
Meerhout, Antwerpen
2 dagen geleden

job description

Je werkt voor onze klant, maar steeds op werven bij andere firma's. Deze projecten duren van 1 dag tot enkele jaren. Het gaat om projecten in de wegenbouw, afbraakwerken, grondverzet, .

 • Je zal zowel met een rupskraan als bandenkraan werken. Jouw werkdag start om 7u op de werf. Je vertrekt van thuis uit.
 • qualification

  Je hebt een eigen wagen en rijbewijs B Je bent bereid om verre afstanden te maken (werven liggen over heel België)Je bent flexibel om zowel te werken met een rupskraan als bandenkraanJe hebt een geldig VCA attest of bent bereid om dit te behalen via Randstad Construct Je komt terecht in een bedrijf dat werkt met recente machines, meestal Caterpillar.

  Het is een gevarieerde job aangezien je regelmatig van project wisselt. Na een geslaagde interimperiode wordt er jou een vast contract aangeboden en is er de mogelijkheid om een bedrijfswagen te krijgen.

  Ook opleidingen worden regelmatig voorzien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier