storingstechnieker tienen
Randstad
Tienen, Vlaams-Brabant
6 dagen geleden

job description

Als storingstechnieker draag je bij tot de continuïteit van de productie door het uitvoeren van preventief onderhoud en herstellingen op elektromechanisch gebied.

Je werkt in een volcontinu 3-ploegensysteem tijdens de productieperiode (sept-jan) en in dagploeg tijdens de onderhoudsperiode.

Enkele concrete taken voor beide functies zijn : - uitvoeren van depannage werkzaamheden op elektromechanisch vlak tijdens de productieperiode.

 • uitvoeren van technische herstellingen en preventieve onderhouds- en revisiewerkzaamheden op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch vlak tijdens de onderhoudsperiode.
 • onderhouden van apparatuur en gereedschappen- meewerken aan door externe installateurs / leveranciers uit te voeren werkzaamheden
 • qualification

 • je hebt een diploma middelbaar onderwijs in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring- je hebt ervaring in een productie-
 • of technische omgeving, of in een industriële storingsdienst.- je hebt al een eerste ervaring met PLC-sturing Siemens S7.

 • je hebt een grondige mechanische kennis; basiskennis pneumatica en hydraulica.- je hebt kennis van machines, installaties en onderdelen (bvb.
 • centrifugale en volumetrische pompen, tandwielkasten).- ervaring met machines uit de voedingsindustrie is een pluspunt.-

  je bent flexibel in werktijden, gestructureerd in je werk en je kan goed zowel zelfstandig als in team werken. Dit financieel gezond bedrijf biedt jou een aantrekkelijk uurloon aan met ploegenpremies en maaltijdcheques.

  Je komt terecht in een leuk bedrijf met een familiale sfeer onder collega's. Betrokkenheid en vertrouwen zijn kenmerken die je er zeker zal terugvinden.

  Interesse en / of vragen? Solliciteer online of bezorg ons jouw CV en motivatiebrief via vcu vlaams-brabant randstad.be.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier