(Junior) Mechanieker Dag
Manpower Belgium
Gent-Zeehaven, BE
6 dagen geleden

Client Description

Manpower Technics & Construct is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de sollicitant.

Je start via ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een groot productiebedrijf uit Evergem met een procesmatige omgeving zijn we op zoek naar een mechanieker in dag om de mechanieker te vervangen die op pensioen gaat.

Job Description

Als mechanieker in dag zal je in het eerste jaar opgeleid worden door een mechanicien die vanaf volgend jaar 4 / 5e zal werken en het jaar erop met pensioen.

Het is de bedoeling om jou volledig te laten klaarstomen door deze ervaren mechanicien. Op die manier ben jij klaar om z'n rol over te nemen.

Binnen de plant zal je werken aan een grote diversiteit aan pompen, reductiekasten, motoren, afsluiters, ... Verder zal je af en toe conventioneel draaien-frezen.

Candidate Profile

Je genoot een technische opleiding of hebt mechanische ervaring waardoor je minstens een basisachtergrond hebt van mechanica.

Je bent zeer leergierig en hebt de ambitie om een topmechanieker te worden. Over het algemeen heb je een goede attitude en ben je correct.

What Client Offers

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei- en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen.

Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), eindejaarsbonus, .

 • Tot slot zijn de vakantiedagen (met 19 ADV (!) dagen boven de wettelijke feestdagen) vrij te kiezen. Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).
 • Interesse? Solliciteer snel door je cv te verzenden naar jan.callens manpower.be . Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier