Business Analysts / Functional Analysts
Mutualités Libres
Anderlecht, Brusse
7 uur geleden

Wat verwachten wij :

Klaar om onze nieuwe Business Analyst / Functional Analyst te worden? In die rol ben je verantwoordelijk voor de analyse, definitie, implementatie en documentatie van de noden en problemen op het gebied van de evolutie van IT-toepassingen.

Je doet dit voor interne en externe gebruikers, en altijd met het oog op wettelijke en veranderende behoeften, aangebracht door interne en externe partners.

Takenpakket

 • Je volgt aanvragen voor de functionele analyse en ontwikkeling van toepassingen binnen een deeldomein op. En zorgt ervoor dat de ontwikkeling voldoet aan de gestructureerde business requirements.
 • Zo help je onze systemen te beantwoorden aan wettelijke en evolutieve noden, die worden aangebracht door interne én externe partners.

 • Je maakt deel uit het van het Quality Control process en organiseert de acceptance voor de leveringen van het eigen deeldomein.
 • Hierin word je ondersteund door een DBFA én een expert. Zo kan je maximaal garanderen dat het kwaliteitsproces wordt nageleefd, in functie van de originele vraag.

 • Je documenteert de toepassingen en het proces. Je neemt ook deel aan ondersteunende taken, zodat onze interne en externe klanten op tijd een volledig antwoord ontvangen op hun vraag.
 • Je bouwt deskundigheid op binnen de deeldomeinen. Je bevordert de kennis en wisselt ervaringen uit binnen de organisatie.
 • Je gebruikt oplossingen die verbonden zijn met het deeldomein van de activiteit, optimaal. Daarnaast word je een gezicht van Onafhankelijke Ziekenfondsen, dat ons vertegenwoordigt bij interne en externe partners met de nodige omkadering, uiteraard.

  Je komt bovendien vaak in contact met externe partners, zoals het RIZIV, het Vlaams ZorgFonds, productiediensten van de ziekenfondsen en veel meer.

  Daarnaast overleg je met interne partners zoals experts, IT-architecten, analisten, ontwikkelaars en testers.

  Wie zoeken we :

  Je bent trots op je analytisch vermogen en je kritische geest. Je denkt in oplossingen en bent niet bang om je klant te challengen.

  Goed luisteren én de juiste vragen stellen, dat is essentieel. Ook onderhandelen ligt in je natuur, dankzij je diplomatische talent en je geduld.

  Je bent van nature uit nieuwsgierig, communiceert helder en vlot. Voor een publiek staan en je materie presenteren én verdedigen?

  Geen probleem voor jou, toch?

  Wij verwachten ook :

 • Een masterdiploma bij voorkeur in een wetenschappelijke richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • 1 tot 2 jaar ervaring
 • Een sterke interesse in methodologie en projectbeheer. Ook onderhandelingstechnieken zijn je niet vreemd.
 • Je leidt vergaderingen met het nodige naturel.
 • Je hebt een grondige kennis van MS Office en een basiskennis van de informatica (DB, SQL ).
 • Je beheerst analysemethodieken en tools voor de opmaak van modellen (SPARX, bijvoorbeeld), de opmaak van projecten voor IT-ontwikkeling (Agile, Object Oriented, SDLC ) en besturingsprocessen van een onderneming.
 • Je ben tweetalig, Nederlands én Frans. Engels is een plus.
 • Wat kunnen we u bieden :

  Eerst en vooral : een vast contract van onbepaalde duur . Een aantrekkelijk loon, aangepast aan je ervaring en competenties, plus een bonus, gebaseerd op je doelstellingen en de collectieve en persoonlijke resultaten.

  Er is meer in het leven dan een vast loon. Met ons Flexible Income PlanTM kun je zelf je eigen loonpakket samenstellen, bestaande uit een bezoldiging in speciën, aangevuld met wettelijke en extralegale voordelen, die je naar eigen goeddunken aanpast.

  Daarnaast zijn er talrijke extralegale voordelen : aansluiting bij Dentalia Plus en Hospitalia Plus, maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering en een gsm .

  Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Dan betalen we 100 % van je reiskosten terug . We bieden ook een tegemoetkoming als je je eigen wagen gebruikt.

  Bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen ligt je carrière in jouw handen. Je krijgt alle kansen om jouw loopbaan de richting in te sturen die jij wenst : persoonlijk ondernemerschap is bij ons geen ijdel woord.

  Dit gaat natuurlijk samen met teamwerk, een pijler die cruciaal blijft in jouw functie. Je kunt bovendien ook tal van opleidingen volgen om je expertise aan te scherpen.

  Zwaai de deur van onze onderneming open en duik in een heel nieuwe wereld. Start vandaag met je carrière!

  Ik zie mezelf momenteel niets anders doen, ik vind dit de ideale job. Analyse vind ik super en in deze job kan ik dat naar hartenlust doen.

  Maar ik gebruik niet alleen mijn analytisch vermogen, ook mijn communicatie en diplomatieke skills worden aangesproken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier