Proefdraaier (proefbanken) - 2 ploegen - regio Gent
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, actief in de metaalsector en gelegen in Gent is AGO Technics op zoek naar een proefdraaier. In eerste instantie zal het vooral gaan om het aansluiten en afbouwen van motoren, na verloop van tijd kan je verder doorgroeien in de functie.

Hieronder kan je de verschillende taken terug vinden : - Motoren op de proefbank zetten en de nodige circuits voorzien;-

 • Uitvoeren van verschillende testen en controles- Strikt opvolgen van de controleprocedures, instructies, testprocedures en specificaties;
 • Loskoppelen van de motoren in de proefbank;- Leverklaar maken voor de klant.
 • Je volgde minstens een TSO- of BSO opleiding (auto)mechanica of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt reeds een zeer grondige kennis van mechanica en van dieselmotoren.

  Je beschikt over een basiskennis elektriciteit en je hebt ervaring met het besturen van de rolbrug.Je kan in team werken, maar schrikt er niet voor terug ook zelfstandig je mannetje te staan.

  Je kan snel en grondig werken en hebt een goed logisch inzicht.Je bent bereid in 2-ploegen te werken ( indien nodig in 3-ploegen).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier