Nachtverpleegkundige WZC Gravenkasteel
Armonea
Lippelodorp 4, 2890 Sint-Amands
2 dagen geleden

Je job

Als nachtverpleegkundige werk je in een team van 4 medewerkers met een collega verpleegkundige en 2 zorgkundigen. Naast je verpleegkundige taken zoals medicatieleg en -controle, wondzorg e.

a. verzorg je ook de bewoners van één van onze vijf verpleegeenheden. Onze nachtdiensten duren 11 uur. Je profiel Je bent een gemotiveerde en enthousiaste verpleegkundige A1 of A2.

Je hebt een hart voor ouderen en mensen in het algemeen.Je bent empathisch, vriendelijk, sociaal, communicatief sterk en positief ingesteld.

Je houdt van werken in een klein nachtteam met een open communicatie.Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Wij bieden jou Een contract onbepaalde duur met een competitief loon volgens IFIC-barema's met overname van alle relevante en aantoonbare anciëniteit.

Wij bieden attractiviteitspremie, eindejaarspremie en maaltijdcheques (na 6 maanden).U hebt 22 dagen betaald verlof.Wij bieden je een toffe, positieve werkomgeving met oog voor ergonomie en uw welzijn tijdens het werken.

We stellen in samenspraak een basisrooster op maar verwachten enige flexibiliteit in vakantieperioden en bij ziekte.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier