Reliability Engineer (regio Antwerpen)
Geysen NV
Antwerp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Reliability Engineer (regio Antwerpen) Bedrijfsvoorstelling Geysen is een outsourcingbedrijf met meer dan 30j ervaring en nog steeds een familiebedrijf.

Bij ons zijn de klanten koning, en onze medewerkers keizer. Onze gespecialiseerde technici halen alles uit de kast om onze klanten te helpen in hun operationele efficiëntie, bij het voorkomen van pannes, voor grote onderhoudsoperaties, enz Ze zijn flexibel, goed opgeleid, hebben ervaring en staan 24 / 7 ter beschikking.

Er bestaat dus geen twijfel over : onze klant is koning! En onze medewerkers? Die zijn keizer! Bij Geysen komen ze op de eerste plaats.

Want als die zich goed voelen in hun job, maken zij vanzelf ook onze klanten gelukkig. We geloven in wederzijds engagement en sterke verbondenheid.

Dus mogen onze medewerkers zich naar hartenlust uitleven in een technische omgeving. We bieden hen technische opleidingen, een motiverend loon, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, én een firmawagen of kilometervergoeding.

Techniek in beweging? Daarvoor moet je bij Geysen zijn! Functie Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring?

Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

Je leidt het continue verbeteringsproces op vlak van reliabilty centered maintenance (RCM). Technische kennis en brede ervaring binnen jou team worden optimaal ingezet om op bestaande en toekomstige assets : Optimale betrouwbaarheid te bekomen en uitvaltijden tot een minimum te beperken Een optimaal onderhoudsplan op te zetten gebaseerd op FMECA Investeringen en optimalisaties het vooropgestelde rendement te laten behalenDe technische dienst te begeleiden bij de implementatie van het DPW reliability framework Je rapporteert aan de Manager Maintenance Planning & Reliability.

Je analyseert de data van de kritische assets en functies uit de onderhoudsapplicatie (Maximo) en CMS met oog op MMBF, reliability en availability.

Je definieert acties om repetitieve fouten te voor komen. Je adviseert de afdelingsmanagers bij de budgettering op vlak van vervangingsinvesteringen en grotere revisies.

Ook op vlak van predicatief onderhoud zorg je via een health matrix voor de input bij investeringsplannen. Je budgetteert de reliability projecten en bent verantwoordelijk voor de kosten opvolging / bewaking Je garandeert de kwaliteit van de PO plannen van de kritische assets en integreert de predicatieve en condition based monitintoring technieken zoals thermografie, trilling analyse, ultrasound, motor current analyse,.

 • Tot slot; Je stuurt je team aan, volgt deze op en geeft coaching aan je team reliability techniekers. Profiel Dit is de collega die we zoeken : je hebt een zeer brede technische ervaring ( mechanisch / hydraulisch en pneumatisch) je bent zowel elektrisch als mechanisch sterk binnen een industriële omgeving je hebt een ruime kennis binnen een onderhoudsdienst je bent sterk in data analyse je bent bereid om in een flexibel werkschema in te stappen (dag + indien nodig 2 ploegen) je bent bereid om vanuit je woonplaats een verplaatsing te doen tot aan onze projecten (max.
 • 30 tot 40 min.) je hebt Kennis / ervaring met RCM technieken je beschikt over een rijbewijs B je spreekt en leest vlot Nederlands Overtuigd?

  Wij willen je graag beter leren kennen! Aanbod Want dit is wat wij je bieden : Verloningspakket : mogelijkheid tot onmiddellijk vast contract een Opel Astra break (met privégebruik) OF aantrekkelijke kilometervergoeding een motiverend loon met constante opvolging en doorgroeimogelijkheden maaltijdcheques en ecocheques een groeps- en hospitalisatieverzekering Werkomgeving : jouw veiligheid is onze prioriteit je komt terecht in een tof en dynamische team degelijke werkkledij en een persoonlijke werkkoffer afwisselende opdrachten in diverse sectoren Groeimogelijkheden : persoonlijke opvolging unieke kansen om je technische kennis te verbreden dmv opleiding, ook in automatisatie de mogelijkheid om deel uit te maken van ons duurzaam beleid (techniekers zonder grenzen, innovatieve projecten) Sofie Jansen Recruiter

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier