PROJECT MANAGER MEDICAL DEVICES OPSTART NIEUWE PRODUCTIELIJN
USG Professionals Science
Leuven, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Uitbreiding van nieuwe automatisatie lijnen : Zorgen dat dit project getrokken wordt in al zijn disciplinesJe behoudt het overzicht ten allen tijde over het project : zowel planning, budget, resources, veiligheid.

Technische beslissingen in samenspraak met Engineering nemenCommunicatie met alle betrokken Business Units en de coördinatie ervanSamen met aankoop de bestellingen opvolgen.

Organisatie van de levering en installatie van de lijnen.Zorgen voor een vlotte validatie. De juiste resources tijdig reserveren en van de nodige documentatie voorzien.

Rapportering aan de Plant manager. Timing zal hier cruciaal zijn.Je beschikt over een hogere opleidingsachtergrond en kan als sterke projectmanager reeds een aantal jaren relevante werkervaring voorleggen.

Je kan ervaring voorleggen in projecten in de Pharma en / of Medical Devices.Communicatief met de Interne klant en andere betrokken BU’sJe denkt probleemoplossend en bent een echte go-getter.

Je bent een initiatiefnemer en werkt zelfstandig onder minimale supervisie maar ook in teamverband.Je bent stressbestendig en houdt van deadlines.

Je kan bij ons meerdere trajecten aangaan. Ofwel werk je als freelancer of word je als project consultant ingezet op meerdere projecten doorheen de jaren heen.

Ofwel ga je soms ook na een afgesproken termijn vast in dienst bij de klant. Dit alles is in samenspraak met jou naargelang jouw voorkeur en mogelijkheden.

Interesse of meer informatie gewenst?Contacteer ons op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier