PLANNER SERVICETECHNIEKERS
Manpower
Nieuwerkerken (Aalst)
5 dagen geleden

Job Description

Als PLANNER sta je in voor de opmaak en opvolging van de planning voor een 20-tal servicetechniekers. Je volgt het hele proces rond het inplannen van afspraken, briefen van techniekers, opvolgen van werkzaamheden, inplannen van vervolgopdrachten en bedenken van oplossingen voor onvoorziene omstandigheden.

Daarnaast beheer je de administratie in het ERP systeem en zorg je voor een correcte ingave van de afspraken in de planningstool.

Kortom : jij bent het aanspreekpunt voor servicetechniekers en klanten!

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze klant gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een PLANNER met drive!

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een bachelor en / of heb je ervaring binnen een soortgelijke functie. Daarnaast kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans.

Je kan omgaan met stressvolle situaties en je handelt deze af op een efficiënte manier! Je bent een organisatietalent en kan vlot multitasken! Verder spreek je goed Nederlands en Frans en kan je vlot werken met verschillende softwares zoals MS Office, ERP systeem / planningtools).

Je bent een helpende hand voor je collega's en ben assertief.

Client Offer

Je komt terecht in een afwisselende functie binnen een aangename groepssfeer met een flexibel uurrooster in daguren. Je krijgt een intensieve opleiding en een salarispakket in functie van ervaring en OPTIE VAST!

Ben jij de PLANNER dat we zoeken?

Heb je nog vragen? Contacteer ons vandaag nog via 054 / 318960. Interesse in de job? Bezorg ons je cv via office.aalst manpower.

be, wij nemen snel contact met u op!

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier