MER Deskundige (m/v)
Konvert Office Gent
Destelbergen, BE
4 dagen geleden

Profiel

 • Je staat in voor de uitvoering en coördinatie van MER-studies (zowel plan- als project-mer) -Je stippelt zelfstandig het studietraject uit en begeleidt de klant doorheen de procedure -Je begeleidt mee de overgang naar de omgevingsvergunning -Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders-deskundigen -Je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten -Je kan flexibel schakelen tussen het MER-team en het milieumanagement-team -Je bewaakt de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager
 • Aanbod

  Het hygiëne-, veiligheids- en milieuprogramma ontwikkelenDe opbouw en de acties uitwerken. Gegevens met betrekking tot hygiëne, veiligheid en milieu opvolgen en analyserenVeranderingen en verbeteringen aanbrengen.

  Medewerkers vormen en bewust maken van hygiëne, veiligheid, milieu en risicopreventie. Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .

 • Referentiesystemen, procedures en instructies voor hygiëne, veiligheid en milieu uitwerken of aanpassenDe toepassing ervan controleren.
 • Storingen en niet-conformiteiten identificeren en analyseren, een diagnose stellen van de oorzaken en corrigerende acties preciseren.

  Reglementaire, functionele en operationele conformiteit van de producten, processen, installaties en apparatuur opvolgen en controleren -Een correcte, marktconforme verloning -Een uitdagend en aangenaam werkklimaat met ruimte voor initiatief, waar teamwork, respect voor elkaar en voldoening hebben van het geleverde werk, centraal staan -Diverse ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden -Een hoge graad van zelfstandigheid -Een sterke afwisseling in type-opdrachten -Een werkomgeving binnen een jong, professioneel en multi-disciplinair team Spreekt deze vacature jou aan en kan je jezelf volledig terugvinden in het vooropgestelde profiel ?

  Stuur dan zeker jouw cv naar gent.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een masterdiploma in de wetenschappen of in de (bio-)ingenieurswetenschappen -Erkenning als MER-deskundige en / of ervaring met het meeschrijven aan milieueffectrapporten is een pluspunt, maar niet vereist -Je bent vertrouwd met de procedures van milieueffectrapportage en / of omgevingsvergunningsaanvragen of je bent bereid om je te specialiseren in deze disciplines en hier de nodige opleidingen voor te volgen -Je hebt organisatorische en communicatieve vaardigheden, bent in staat om projectverantwoordelijkheid op te nemen en in een team te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier