Projectingenieur automotive
Whoohoo
Gent
3 dagen geleden

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen.

Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

Over de functie

Ontplooi nu jouw passie voor de automotive sector door projecten van A tot Z te behandelen!

Als projectingenieur automotive werk je technische oplossingen uit op maat van de klant. Het bedrijf is internationaal actief, waardoor ze de meest uitdagende projecten kunnen binnenhalen.

Je behandelt deze projecten van de op maat gemaakte oplossing tot installatie. Jouw hands-on mentaliteit kan hierbij ook toegepast worden, want je krijgt de mogelijkheid om jouw oplossing ook zelf uittesten.

Je coördineert het project ook over de verschillende werknemers, leveranciers en onderaannemers. Kortom, ieder aspect van het project komt in jouw handen te liggen.

Functie eisen

 • Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica
 • Je bent gepassioneerd door de automotive sector
 • Je hebt sterke interesse naar mechanica en elektriciteit
 • Een relevante ervaring is een mooi pluspunt
 • Je hebt een commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier