RETAIL STORE MANAGER FOOD BRUGGE
Hays Antwerpen
Brugge, West-Vlaanderen, BE
6 uur geleden
source : Jobat

Vooraleer je wordt aangesteld als Retail Store Manager krijg je een leerrijke opleidingsperiode in de recent vernieuwde winkel.

Hierna kruip je in de rol van Manager en stuur je een team van + / -50 vaste werknemers aan in het winkelpunt in regio Brugge.

In jouw functie staan de winkel en klant centraal. Jouw takenpakket omvat dan ook vooral de aansturing van je team en het operationeel beheer van de winkel, waarbij je voor 100% mee on the field staat.

Hiernaast ga je oplossingsgericht te werk en kan je creatief inspelen op de real time situaties. Je detecteert vanuit een helicopterview opportuniteiten en zet de juiste mensen in op het juiste moment om tot optimale resultaten te bekomen.

De winkel staat gekend om zijn sterke productpresentatie, spiegeling van de producten en klantvriendelijkheid. De Retail Store Manager zorgt er dan ook mee voor dat dit gehandhaafd blijft.

Tenslotte houd je je als Retail Store Manager bezig met de correcte afhandeling van retours, controles op de parking, winkel en het magazijn en zorg je voor de best mogelijke cross-

merchandising en cross-selling. Je rapporteert in deze rol als Retail Store Manager Food aan de zaakvoerders.

De ideale kandidaat heeft 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie en is iemand met een enorme passie voor voeding en people management.

Je bent een hands-on manager die steeds het overzicht behoudt, kan delegeren, maar ook bijspringen waar nodig. Verder ben je liefst handig, flexibel en kan je goed omgaan met zowel juniors als seniors.

Je bent commercieel ingesteld, ontdekt opportuniteiten in de winkel om aan bijverkoop te doen en neemt hier ook actief initiatief in.

Niet enkel het klantencontact, maar de customer experience is voor jou primordiaal en daarom zullen klanten voor jouw service naar de winkel terugkeren.

Zaterdagwerk en meewerken on the field is voor jou vanzelfsprekend. Ten slotte is de ideale Retail Store Manager charismatisch, loyaal en iemand die op de lange termijn denkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier