Kassamedewerker deeltijds - Gamma Menen
GAMMA Menen
West-Vlaanderen, Belgium
6 dagen geleden

Omschrijving

Je ontvangt de klanten vriendelijk aan de kassa en voert de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en geeft gepast geld terug.

Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel.

Wij vragen

De klant staat voor jou centraal.

Je kunt je goed en langdurig concentreren en laat je niet snel afleiden of van de wijs brengen. Je respecteert de kassaprocedures die je job zo belangrijk maken.

Weekendwerk en variabele werkuren zijn voor jou geen probleem.

Je hebt minimum een diploma middelbaar onderwijs of een attest van een middenstandsopleiding (leercontract) of een VDAB-

opleiding. Ervaring als kassabediende is een absoluut pluspunt. Affiniteit en / of basiskennis van doe-het-zelf artikelen is noodzakelijk.

Het vloeiend spreken van Nederlands en Frans is een must.

Ons aanbod :

 • Werken in een dynamisch team
 • Een afwisselende job met reële doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische onderneming.
 • De kans om je verder te ontplooien door on the job training, aangevuld met opleidingen van GAMMA België.
 • Je werkt in een systeem van variabele werkuren en weekendwerk.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier