Teamleader HR Operations
Eriks
Hoboken, Belgium
3 dagen geleden

Teamleader HR Operations

Combineer jij een passie voor systemen en de optimalisatie van processen met een uitgesproken interesse in HR en teamwerk?

Dan ben je van harte welkom!

ERIKS is een industriële dienstverlener waar we met een zeer uitgebreid assortiment, specialisme en eigen productie een unieke speler zijn in de markt.

ERIKS België maakt deel uit van ERIKS group en de SHV holding. Dit internationale karakter biedt eveneens interessante contact-

en loopbaanmogelijkheden.

Als Human Resource Management Team in België streven we naar de beste arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers en werken we mee aan de professionalisering en groei ambities van onze organisatie.

Zelfleiderschap van onze medewerkers staat hierbij centraal.

Een aantal kernwaarden zijn bepalend voor wie ERIKS is en waar ERIKS voor staat. Deze zal je sterk terugvinden in onze manier van werken : kennis van en passie voor technologie, commerciële passie, duurzaamheid, integriteit, onderling vertrouwen, klantgedrevenheid en prestatiegerichtheid.

Verwacht een open, informele en collegiale sfeer. Er wordt hard gewerkt met als doel om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Maar tegelijk is er ook tijd voor plezier! Een goede sfeer in ons team draagt bij aan de service richting onze klanten.

Je resultaatgebieden

Als Teamleader HR Operations beheer en coördineer je de volledige personeelsadministratie, loonverwerking en verzekeringen.

Je streeft hierbij naar een continue verbetering van de processen en systemen. In deze rol geef je leiding aan 2 Payroll Specialisten, 1 HR officer en 3-

4 medewerkers die naast hun hoofdtaak een ondersteunende HR rol kunnen opnemen. Het Office Team is gevestigd op de maatschappelijke hoofdzetel in Hoboken, maar verplaatst zich geregeld naar andere locaties in België (Haven, Mol, Asse, Moorsele & Jumet).

Je bent de schakel tussen de HR Manager, HR Business Partners, Comp & Ben Manager en jouw team. Tenslotte zorg je dat HR, leidinggevenden en medewerkers op de hoogte blijven van hun rol in HR processen en systemen en zorg je dat ze hier voldoende voor zijn opgeleid.

Functie

 • Je ondersteunt, motiveert en stimuleert je team zodat hun competenties en know how optimaal worden ingezet. Als leider vind je het belangrijk dat jullie een goed functionerend en gelukkig team zijn en stimuleer je ontwikkeling en zelfontplooiing.
 • Samen met je team zorg je dat er een goede taakverdeling, back-upregeling en focus op optimalisaties aanwezig is. Je ondersteunt je team eveneens bij belangrijke taken en tijdens drukke periodes.
 • Wijzigingen in HR, wet- en regelgeving worden door jou opgevolgd en vertaald naar ERIKS-realiteit.
 • Jij bent de specialist als het gaat om HR processen en systemen (E-Blox, Protime, Workday). Je neemt het functionele beheer van de HR applicaties voor je rekening en schakelt waar nodig met de betreffende software leverancier of specialisten binnen ERIKS-group.
 • In jaarlijkse processen, zoals oa. de uitbetaling van bonussen, neem je de lead en zorg je dat input tijdig verwerkt kan worden.
 • Je participeert aan of leidt HR- of interdisciplinaire projecten.
 • Je ontwikkelt, samen met de HR Manager, een KPI dashboard en beheert maandelijks een aantal rapporteringen rond headcount, verzuimcijfers,
 • Je profiel

  Een bachelor of master en ervaring binnen een soortgelijke functie of Payroll is essentieel om de verschillende HR systemen & processen goed te kunnen begrijpen en optimaliseren.

  Ook een degelijke kennis van Sociale wetgeving en Arbeidsrecht en het volgen van ontwikkelingen in dit domein zullen je helpen om te slagen in deze rol.

  Je bent analytisch ingesteld en beschikt over een groot probleem-oplossend vermogen. Je weet snel je weg te vinden in nieuwe IT systemen en hebt bovendien een goede kennis van Excel.

  Ervaring met Workday is zeker een voordeel. Je werkt graag in team, bent organisatorisch zeer sterk en hebt een projectmatige aanpak.

  Je stimuleert actief een fijne sfeer op het werk en geniet van je werk en collega’s.

  Ons aanbod

  Een afwisselende en inspirerende baan bij een bedrijf in verandering met een informele sfeer. Naast een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (incl.

  een bedrijfswagen), biedt ERIKS een gezonde en innovatieve omgeving waarbinnen zelfontplooiing vooropstaat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier