Operations Supervisor
Manpower
Grimbergen
5 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een ervaren Operations Supervisor. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor één departement binnen het internationale distributiecentrum van onze klant.

Hierbij krijg je de kans om een team van +20 personen aan te sturen. Concreet sta je in voor het opleiden, aansturen en motiveren van werknemers, het opmaken van planningen en het evalueren van jouw teamleden.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het budget m.b.t. tot jouw afdeling en werk je nauw samen met de andere afdelingen binnen het warehouse.

Ook ga je voortdurend op zoek naar manieren om bestaande processen en / of flows te optimaliseren.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Operations Supervisor te Grimbergen.

Candidate Profile

Voor deze functie beschik je over een eerste succesvolle ervaring als leidinggevende binnen een logistieke omgeving. Je beschikt over sterke People Management-skills waarvoor je communicatief sterk in je schoenen staat.

Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van het Frans wordt gezien als een plus.

Bovendien heb je ervaring met het aansturen van middelgrote tot grote teams en ben je vertrouwd met het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Client Offer

Bij onze klant krijg je de kans om binnen een internationaal bedrijf een uitdagende functie uit te oefenen waarbij je in een ploegensysteem terecht komt.

Dit zorgt ervoor dat je geen onnodige tijd verliest aan files van en naar het werk. Naast een optimale werksfeer, krijg je bij je nieuwe werkgever een zeer competitief en marktconform salaris gecombineerd met tal van extralegale voordelen.

Ben jij de ervaren supervisor naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier