BIZondere buddy's Kortrijk of Menen
11.11.11
Kortrijk, BE
4 dagen geleden

Voor vele mensen is het niet gemakkelijk om hun administratie en / of budget op orde te houden. De weg vinden naar de juiste diensten, het begrijpen van brieven, het ordenen van papieren is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Om hier een antwoord op te bieden slaan CAW Zuid-West-Vlaanderen, Het Huis van Welzijn Harelbeke, W13 en BIZ (BudgetInZicht) Zuid-West-Vlaanderen de handen in elkaar.

Deze unieke samenwerking maakt het project BIZondere duo’s mogelijk.

Hiervoor koppelen we cliënten van het CAW of Huis van Welzijn aan gemotiveerde buddy’s die dat extra duwtje in de rug geven.

De buddy kan helpen in het begrijpen van brieven en het ordenen van de digitale en papieren chaos. Ze kunnen samen op stap gaan naar betaalbare vrijetijdsinitiatieven, naar de winkel, samen budgetkoken De buddy’s zijn daarnaast ook onbetaalbaar als luisterend oor en vertrouwenspersoon.

Samen met de cliënt zoeken ze een antwoord op zijn of haar vragen. Dit gebeurt altijd in overleg met de hulpverleners.

Wij zorgen ook voor een interessante basisopleiding en ondersteuning. Er zullen ook regelmatig activiteiten georganiseerd worden voor buddy’s en voor buddy’s en cliënten samen.

We organiseren twee info-avonden voor geïnteresseerden :

 • op donderdag 9 mei om 19u in Kortrijk (Voorstraat 53)
 • op donderdag 23 mei op 19u in Menen (Koningstraat 32)
 • Kom langs, luister naar ons verhaal en kijk als het iets voor je wordt!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier