Bioscoop verantwoordelijke Lumière Cinema
Lumière Publishing
Brugge, België
6 dagen geleden
source : vacature.com

Lumière heeft o.a. 2 bruisende stadsbioscopen (een derde in opbouw). Cinema Lumière is een gezellige stadsbioscoop die zich in het centrum van de stad Brugge bevindt.

Het complex is gehuisvest in De Republiek. Met zijn 4 zalen die eind 2011 volledig digitaal werden uitgerust, staat deze cinema garant voor kwaliteitsvolle films die in de beste condities aan het publiek worden voorgesteldTakenpakketJe hebt de operationele leiding van Lumière Cinema.

Je werkt samen met de programmator en neemt de leiding in marketing en externe communicatie.Je bent de contactpersoon voor advertising, events, zaalhuur en scholenwerking.

Je organiseert en optimaliseert de interne werking van de cinema.Je stuurt mensen aan, stelt de werkroosters op, beheert het materiaal en bent verantwoordelijk voor de administratie.

Je werkt hiervoor nauw samen met de boekhouding en de personeelsdienst van Lumière Groep; Je rapporteert aan het management van Lumière Groep

Profiel :

Je komt het best tot je recht in een ondernemende, proactieve bedrijfscultuur, met een losse en informele sfeer.Je bent een allround people manager met zakelijk inzicht die houdt van een gediversifieerd takenpakket.

Je werkt gestructureerd en oplossingsgericht.Affiniteit met de film- en of cultuurindustrie is een must.Minstens 3 jaar relevante ervaring.

Idealiter woon je in Brugge of omstreken.Een competitief remuneratiepakket, inclusief extralegale voordelen.Een flexibele bedrijfscultuur met glijdende uren met avond- of weekendwerk.

Aanbod :

Een competitief remuneratiepakket, inclusief extralegale voordelen.Een flexible bedrijfscultuur met glijdende uren met avond- of weekendwerk.

Interesse ? :

Klik dan nu op de groene sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier