Analytische GL-accountant
Le Grand & Associates
Antwerp, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Momenteel ben ik op zoek naar een GL-accountant binnen een internationale omgeving, gecentraliseerd in Antwerpen-centrum.

Voor een ambitieuze en groeiende onderneming, gelegen in centrum Antwerpen, dat momenteel bestaat uit een 50-tal werknemers en waarvan de turnover met zo’n 600 miljoen per jaar stijgt én dat een marktleider is in zijn sector, zijn wij momenteel op zoek naar een hands-on Accountant die een sterke meerwaarde wil bieden binnen het huidig dynamisch team.

Takenpakket : Als Accountant ben jij de verantwoordelijke voor de dagdagelijkse, algemene boekhouding van zowel nationale als internationale vennootschappen.

Daarnaast sta jij ook in voor de verschillende fiscale aangiftes en de maand- en jaarafsluitingen. Tenslotte rapporteer je rechtstreeks naar het hoger management en sta je ook in voor de (voorbereiding van de) audit. Welk profiel zoeken we?

 • Je beschikt over een Bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit, of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt 3 ervaring in een gelijkaardige functie Wat krijg je er voor terug?
 • Je komt terecht in een onderneming dat in volle expansie is met heel veel groeimarge
 • Je ontvangt een bruto jaarsalaris rond de 45 000 EUR, afhankelijk van jouw ervaring
 • Ook een zeer interessante groeps- en hospitalisatieverzekering behoort tot jouw salarispakket!
 • Maaltijdcheques van 8 euro en andere extralegale voordelen behoren tot het pakket Deze vacature wordt behandeld door Kathleen en Anneleen Interesse in deze vacature?
 • Solliciteer dan asap online of via mail finance legrand-associates.com Deze vacature wordt behandeld door Kathleen & Anneleen (Ref KVB7796) Keywords : analytisch / accountant / boekhouder / doorgroei / Finance / SAP / projecten / GL-accountant / GAAP

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier