Teamleader Tekenafdeling
ENGIE Electrabel
Doel, Oost-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Ben jij een gemotiveerde teamleader met ervaring in tekenwerk? Als Teamleader Tekenafdeling in de Kerncentrale van Doel krijg je de kans om met jouw expertise bij te dragen aan de efficiënte behandeling van onze tekenwerk-opdrachten.

Wat ga je doen als Teamleader Tekenafdeling bij ENGIE?

Je staat aan het hoofd van het team Tekenwerk dat onder de dienst DocManagement van de afdeling Continuous Improvement Management valt.

Deze dienst staat binnen de Kerncentrale Doel in voor het beheer en verwerken van informatie onder de vorm van documenten, tekeningen, archieven en klassementen.

Als Teamleader Tekenafdeling ga je samen met het diensthoofd DocManagement leidinggeven aan jouw medewerkers. Jij bent dé persoon om hen te coachen en te motiveren .

Jouw team kan rekenen op jouw optimale kennis van het documentenbeheer , waar je ook aan bijdraagt, en het gebruik van de verschillende documentenbeheer-toepassingen .

Je deelt hierover regelmatig jouw expertise met hen.

Samen met jouw team sta je in voor een mix van opdrachten : je zorgt voor de coördinatie, opvolging, forecasting en het beheer van multidisciplinaire tekenwerk-opdrachten in verschillende velden (Elektro / I&C, Mechanical / Piping / Civil en P&ID).

Het gebruik van de juiste normen voor tekenwerk en vooral de normen van de nucleaire reglementeringen wordt door jou & je team gehandhaafd en gecontroleerd.

Je garandeert een lange termijn samenwerking met diverse externe dienstverleners en checkt de correcte verwerking van hun diensten volgens raamcontract.

Regelmatig vinden hiervoor overleg- & evaluatiemomenten plaats. Daarnaast ga je ook voor een optimale samenwerking met opdrachtgevers en projectleiders van alle departementen KCD , met aandacht voor de promotie van onze eigen diensten en mogelijkheden

Jouw doel is om tot een kwalitatieve dienstverlening met hoge toegevoegde waarde te komen, met respect voor termijnen, opgelegde normen en bewaking van datakwaliteit.

Jouw kennis van de gebruikte software voor teken- en engineeringwerk houd je up-to-date. In samenwerking met IT houd je jouw vinger aan de pols op de markt en implementeer je nieuwe toepassingen.

De ontwikkeling, het beheer en het borgen in instructies van de sleutelcompetenties van Tekenwerk , nl. normen, methodes, processen, IT tools, behoort eveneens tot jouw takenpakket.

Als teamleader speel je de diverse rapporteringen door aan de hiërarchie en sta je in voor het opvolgen van de kosten en beheer van het budget Tekenwerk.

Je staat ook regelmatig in contact met de verantwoordelijken (directie, kaderleden en meesterschapspersoneel) van de Kerncentrale.

Ben jij de UPtimist die we zoeken? Klik dan snel op Solliciteer’!

Met een diploma professionele bachelor (elektromechanica) of een technisch diploma A2 met relevante ervaring ben je al een heel eind op weg.

Basiskennis van AutoCAD, Inventor, EPLAN en een grondige kennis van MS Office zijn onontbeerlijk voor deze functie.

Nucleaire veiligheid is jouw #1 priority . Ook aan de veiligheid van jouw medewerkers tijdens de uitvoering van hun taken besteed je altijd de nodige aandacht.

Met jouw sterke leiderschapscompetenties en organisatorische vaardigheden richt je jou op samenwerking, het bereiken van onze doelstellingen en het voorbereiden van onze toekomst.

Jouw doel is het boeken van resultaten , dit motiveert jou om veel verantwoordelijkheid en engagement in jouw werk te leggen.

Een sterk analytisch vermogen en bekwaamheid in het aanbrengen van structuur in processen en organisaties helpen jou hier zeker bij.

Flexibiliteit en mobiliteit zijn eveneens troeven die jij in deze functie regelmatig kan uitspelen.

Als teamleader geef jij het goeie voorbeeld en volg je de prestaties van jouw team nauwgezet op. Zij weten dat ze steeds op jou kunnen rekenen.

Formele afspraken en een open communicatie zijn dan ook heel belangrijk voor jou.

Deze heldere communicatie en servicegerichtheid wend je eveneens aan in jouw contacten met klanten. Jouw goede kennis van het Nederlands en basiskennis van het Frans en Engels ondersteunen jou hierin.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier