Talent Acquisition Business Consultant (NL)
TriFinance
Zaventem
6 dagen geleden

Ons team van project consultants en projectmanagers werkt in het veld en implementeert oplossingen samen met onze klanten.

Achter dit team staat een professioneel en zeer gemotiveerd intern Basecamp team, bestaande uit financiële consultants, sales professionals en HR / Recruitment specialisten die de groei en dagelijkse activiteiten van de unit ondersteunen.

Basecamp zorgt onder andere voor mentoring, coaching en on-the-job training om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Voor dit team hebben we nu ondersteuning nodig in onze recruitment activiteiten.

Your challenge

Als Talent Acquisition Business Consultant zijn dit enkele van je dagelijkse taken :

 • Je ondersteunt het wervingsproces voor Project Consultants en Project Managers voor onze business unit Financial Institutions, van CV screening tot het voeren van sollicitatiegesprekken en onboarding procedures.
 • Het dagelijks uitbouwen van je netwerk door proactief op zoek te gaan naar nieuwe collega’s, creatieve vacatures te posten en je netwerk van kandidaten op een persoonlijke manier te onderhouden.
 • De zoektocht naar potentiële partners (Interim Managers) verder uitbouwen, met als doel mooie samenwerkingen met zelfstandigen en freelancers aan te gaan.
 • Samen met jouw collega Business Consultant zorg je voor efficiëntie en vernieuwing in het rekruteringsproces.
 • Daarnaast kun je betrokken worden bij onze verschillende communicatie-initiatieven om onze doelgroepen te bereiken en bij de opzet van evenementen.
 • What we're looking for

 • Je hebt een masterdiploma en een relevante ervaring van min. 2 jaar als recruiter.
 • Je bent een netwerker in hart en nieren en krijgt energie van interactie met anderen.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent creatief, flexibel en zelfstartend.
 • Je zet je in om de teamdoelstellingen te bereiken en werkt actief samen met je collega's om deze doelstellingen te bereiken.
 • Constructieve feedback geven gaat je als vanzelf af.

  We believe that the diversity of knowledge and expertise within TriFinance offer true added value, both for the development of our consultants and for the quality that we wish to offer our clients

  Our offer

  Dankzij onze Total Reward Approach krijg je de kans om continu te blijven groeien. We investeren actief in een motiverende totaalaanpak met onder meer inspirerende projecten, steile leercurves, boeiende uitdagingen, maar ook leuke initiatieven en events onder collega’s.

  Zo bereik je niet alleen je zelfgekozen carrièrebestemming, maar voel je je ook goed in je job. Dat alles in een open cultuur waar TriFinance-collega’s hun kennis delen en elkaar vooruithelpen.

  Wij dagen je uit, jij volgt je eigen pad. En werken aan je professionele groei, dat doen we samen.

  Naast diverse opleidingen, knowledge sharing sessies, mentoring en coaching kun je bij TriFinance kun je rekenen op een bijzonder veelzijdig loonpakket met naast een competitief salaris ook een bedrijfswagen met tankkaart, smartphone met abonnement, een netto onkostenvergoeding, maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en een aantrekkelijk cafetariaplan.

  Company information

  Met onze Blue Chip Boutique Financial Institutions bieden we een sectorbenadering die een belangrijke succesfactor is in de sector van financiële instellingen om te anticiperen op en tegemoet te komen aan de impliciete en expliciete behoeften van onze klanten.

  Dit zijn Belgische en internationale banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Dit houdt in dat ongeveer 100 gepassioneerde collega's zich toeleggen op de FI sector en elk op hun manier bijdragen aan de evoluties in de sector.

  Als netwerkorganisatie met een sterke focus op human development, kennisdeling, innovatie en organisatieontwikkeling behoren we tot Parklane Insight group , een Europees groeibedrijf met 800 medewerkers en 13 vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

  We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en blijven groeien, terwijl we onze missie elke dag waarmaken : Furthering People for Better Performance in Do-How’.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier