Heftruckchauffeur (m/v)
Konvert Interim Lommel
Lommel, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor een logistiek opslagbedrijf in Lommel zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die openstaan om tussentijds productiewerk te verrichten.

Je zorgt ervoor dat de gevraagde hoeveelheid verpakt wordt en vervolgens vervoer je deze met de heftruck naar de loskade om zo de vrachtwagen in te laden.

Ervaring is vereist omdat er omgegaan moet worden met delicaat materiaal. Je bent in het bezit van een heftruckattest en deze is in de laatste 5 jaar hernieuwd.

Werken in een 2-ploegensysteem vormt geen probleem voor jou.

Aanbod

Ladingen over verschillende locaties in het magazijn verdelen (productieketen, . Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen.

Goederen in ontvangst nemen en controleren (hoeveelheid, gelijkvormigheid, toestand, ...). De toestand van de lading controleren, afwijkingen vaststellen en aan de betrokken dienst melden.

Specifieke logistieke activiteiten uitvoeren : Staalname. Ladingen verplaatsen met behulp van : Heftruck (frontbesturing).

De opvolgdocumenten invullen en aan de betrokken dienst overhandigen. Goederen laden en lossen, handmatig of met behulp van niet-gemotoriseerd materiaal, overeenkomstig de producttypes (stortgoed, groot, zwaar, .

 • Goederen in opslagzones plaatsen Een voltijdse tewerkstelling.
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een heftruck attest en hebt reeds enkele jaren ervaring hierin.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier