DIRECTEUR PATRIMONIUM
CPM
Antwerpen Regio: Antwerpen
18 dagen geleden

Woonhaven Antwerpen is een sociale huisvestingsmaatschappij. Met 18.000 sociale woningen in en rond Antwerpen zijn we de grootste speler in Vlaanderen.

Onze medewerkers zetten zich elke dag in om huurders een comfortabele woning in een aangename omgeving te bieden. Dit in een duurzaam kader en tegen een betaalbare prijs.

Samen met externe partners werken we zo aan een beter leefklimaat in Antwerpen.

Om leiding te geven aan verschillende afdelingen binnen de directie patrimonium en om mee de algemene strategie van de onderneming te bepalen is Woonhaven Antwerpen op zoek naar een Directeur Patrimonium.

Functieomschrijving :

Plannen, organiseren en aansturen van alle aangelegenheden inzake patrimonium : - Je draagt de eindverantwoordelijkheid over het algemeen functioneren, de planning en controle binnen de directie patrimonium.

Je coördineert diensthoofden op een resultaatgerichte manier en stuurt in totaliteit 120 medewerkers aan. Je formuleert doelen en bepaalt prioriteiten.

Communicatie : - Je neemt deel aan de zittingen van de raad van bestuur. Je denkt mee na over het beleid en visie en coördineert de uitvoering ervan.

Je staat in voor de organisatie van het intern overleg.

Samenwerking : Je onderhoudt contacten met interne en externe stakeholders.- Je werkt actief samen aan initiatieven samen met de Stad Antwerpen.

 • Je staat in voor onderhandelingen met aannemers en leveranciers en het afsluiten en opvolgen van contracten, de publicatie van aanbestedingen, het openen van biedingen enz
 • Innovatie : - Je pakt zaken proactief aan. - Je kijkt waar efficiëntieverbetering noodzakelijk is. Je optimaliseert de kwaliteit van de dienstverlening.

  Profiel :

 • Je beschikt over een Masterdiploma, bij voorkeur met een (bouw)technische of ingenieursachtergrond.
 • Je hebt reeds relevante management ervaring in een omgeving gelinkt aan bouw, stadsontwikkeling, vastgoed en / of patrimoniumbeheer.
 • Je bent in staat om een duurzame relatie met klanten op te bouwen. Vanuit je klantgerichtheid streef je naar een kwaliteitsvolle dienstverlening.
 • Je bent collegiaal en werkt op een constructieve manier in het team.
 • Je bent verdraagzaam en kan omgaan met diversiteit (taal, geslacht, achtergrond enz..).
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin en werkt actie-, resultaatgericht.
 • Je bent in staat om zaken op een kritische manier te analyseren om daarna te optimaliseren.
 • Interesse?

  Mail je motivatiebrief en CV, met duidelijke vermelding van de functie naar CPM (). Wil je meer informatie over deze vacature, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 03 / 2186927 en vraag naar Victoria Chorosheva.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier